marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Depistat de polițiști, după ce a „greblat” pe Mureș

  de Special Arad | 13 iunie 2017, 10:14 AM | Urmăriți

  0

  Polițiștii Biroului de poliție Vladimirescu cercetează un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de deținere și transport de pește, fără a deține documente legale.

  La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii au depistat în trafic, pe raza localității Vladimirescu, un bărbat de 59 de ani, în timp ce transporta într-un autoturism patru lansete cu mulinete, o montură de tip „greblă” și o bucată de pește din specia „fitofag”, de aproximativ 13 kg, fără a deține documente legale. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că peștele fusese pescuit prin „greblare”, în incinta unei balastiere de pe raza localității.

  Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și transport de pește, fără a deține documente legale, faptă prevăzută de articolul 64 din O.U.G. 23/2008.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.