marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeanul Dennis Man și-a dat acordul să plece de la Parma. La ce echipă ar vrea să meargă

  de Special Arad | 14 noiembrie 2021, 10:42 AM | Sport | Topic special

  1

  Dennis Man este nemulțumit de situația personală de la Parma, unde nu a jucat deloc în ultimele trei partide, și poate pleca de la echipa italiană în iarnă. Fotbalistul român este dorit de Galatasaray, club care a încercat să-l transfere și în perioada de mercato din vară, însă cluburile nu au putut ajunge acum la acord din cauza pretențiilor financiare ale Parmei.

  Dennis Man și-a dat acordul să plece de la Parma

  Potrivit turcilor de la Hurriyet, negocierile se vor relua în iarnă, iar Dennis Man și-a dat deja acordul să plece de la Parma. Jucătorul ar fi discutat deja cu agenții, cărora le-a transmis că vrea să plece de la Parma, iar acum ”mingea” a ajuns în terenul celor două cluburi, care, foarte probabil, în iarnă, vor începe negocierile.

  Dennis Man nu a ajuns în vară la Galatasaray pentru că Parma cerea în schimbul său nu mai puțin de 20 de milioane de euro. Acum, însă, situația s-a mai schimbat, și, potrivit lui Giovanni Becali, mijlocașul de bandă român poate pleca pentru 11 milioane de euro, aceeași sumă pe care italienii au plătit-o în ianuarie pentru a-l aduce.

  Sursa: DigiSport

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.