Arădeanul Dennis Man și-a dat acordul să plece de la Parma. La ce echipă ar vrea să meargă

  de Special Arad | 14 November 2021, 10:42 AM | Sport | Topic special

  1

  Dennis Man este nemulțumit de situația personală de la Parma, unde nu a jucat deloc în ultimele trei partide, și poate pleca de la echipa italiană în iarnă. Fotbalistul român este dorit de Galatasaray, club care a încercat să-l transfere și în perioada de mercato din vară, însă cluburile nu au putut ajunge acum la acord din cauza pretențiilor financiare ale Parmei.

  Dennis Man și-a dat acordul să plece de la Parma

  Potrivit turcilor de la Hurriyet, negocierile se vor relua în iarnă, iar Dennis Man și-a dat deja acordul să plece de la Parma. Jucătorul ar fi discutat deja cu agenții, cărora le-a transmis că vrea să plece de la Parma, iar acum ”mingea” a ajuns în terenul celor două cluburi, care, foarte probabil, în iarnă, vor începe negocierile.

  Dennis Man nu a ajuns în vară la Galatasaray pentru că Parma cerea în schimbul său nu mai puțin de 20 de milioane de euro. Acum, însă, situația s-a mai schimbat, și, potrivit lui Giovanni Becali, mijlocașul de bandă român poate pleca pentru 11 milioane de euro, aceeași sumă pe care italienii au plătit-o în ianuarie pentru a-l aduce.

  Sursa: DigiSport

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.