marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Dennis Man își croiește drumul spre Serie A! Gol și pasă de gol în victoria clară contra Sampdoriei

  de Lucian Dănilă | 20 ianuarie 2024, 12:30 PM | Sport

  0

  Dennis Man parcă își croiește singur drumul spre Serie A, acolo unde a jucat la sosirea sa în Italia. După mai multe perioade de transferuri în care s-a vorbit despre revenirea sa în elita fotbalului italian, Dennis este mai hotărât ca niciodată să o ducă pe Parma acolo unde a găsit-o în 2021.

  Parma este lider în Serie B iar aseară a zdrobit o altă echipă cu un trecut mare, Sampdoria, chiar pe terenul acesteia. A fost 3-0 pentru „cruciați”, primele două goluri fiind operele lui Dennis Man și Valentin Mihăilă. Dennis a deschis scorul în minutul 41 iar trei minute mai apoi a pasat pentru reușita prietenului său. Scorul final a fost stabilit de Nahuel Estevez (69). Man a evoluat 85 de minute, iar Mihăilă a jucat 67 de minute.

  Arădeanul Man este al doilea marcator al campionatului, cu 9 goluri înscrise în 17 partide, devansat de Daniele Casiraghi (FC Sudtirol), care a înscris 12 goluri, şi la egalitate cu Massimo Coda (US Cremonese).

  parma

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.