Dennis Man se întoarce în Serie A! Transferul la Sampdoria a intrat în linie dreaptă

  de - | 9 January 2022, 1:21 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Dennis Man, fotbalistul arădean lansat de UTA Arad, este tot mai aproape de transferul la Sampdoria, după ultimele negocieri purtate cu Parma. Presa din Italia anunță revenirea extremei de 23 de ani în Serie A, sub comanda lui Roberto D’Aversa, antrenor cu care a dat cel mai bun randament la clubul emilian.

  Parma este decisă să renunțe la serviciile lui Dennis Man, însă doar temporar, în speranța că va putea face profit de pe urma vânzării jucătorului care a costat 13 milioane de euro.

  Așa cum a recunoscut și impresarul Victor Becali în exclusivitate pentru ProSport, varianta viabilă în acest moment este cea a împrumutului la Sampdoria.

  Transferul lui Dennis Man la Sampdoria a intrat în linie dreaptă. Jurnaliștii italieni vin astăzi în completarea agentului și anunță că turcii de la Galatasaray și Trabzonspor au făcut un pas în spate în negocieri și sunt dispuși să renunțe complet după ultima condiție pusă de „ducali”. Parma a impus o clauză obligatorie de achiziționare la finalul sezonului, scrie prosport.ro.

  Conducerea Parmei nu pune aceeași condiție și Sampdoriei, întrucât mizează pe creșterea cotei jucătorului, fiind mult mai expus mediatic în primul eșalon al fotbalului din Italia.

  „Roberto D’Aversa își va îmbrățișa din nou copilul. Cunoaște foarte bine talentul jucătorului și potențialul său. A cerut transferul lui, iar pasul înapoi făcut din Turcia o relansează pe Sampdoria, care acum e cea mai aproape de talentul din România”, titrează ClubDoria.it.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.