Dennis Man, pe lista lui AC Milan. Parma cere 25 de milioane de euro

  de - | 12 July 2021, 9:00 AM | Sport

  0

  Parmei a anunțat în repetate rânduri că Dennis Man este un fotbalist pe care echipa vrea să se bazeze în sezonul următor de Serie B, singura condiție prin care românul poate pleca fiind achitarea unei sume importante de transfer: 25 de milioane de euro.

  Italienii de la Milanlive, portal apropiat grupării AC Milan, au transmis că Dennis Man a reușit să impresioneze în cele 14 meciuri jucate în Italia, iar prestațiile sale îi pot convinge pe cei de la Milan să achite suma cerută de Parma.

  ”Dennis Man a convins imediat în Serie A, jucând excelent ca al doilea vârf. Rapid, tehnic și cu un picior stâng excelent: exact profilul de jucător căutat de AC Milan”, au scris cei de la Milanlive. Dennis a fost votat de suporteri ca cel mai potrivit jucător să-l înlocuiască pe Hauge sau Castillejo.

  Potrivit aceleiași surse, pe lista lui AC Milan se află, alături de Dennis Man, Mohamed Daramy, de la Copenhaga, care poate fi transferat pentru 10 milioane de euro, și Charles De Ketelaere, de la Brugge, care ar costa între 10 și 15 milioane de euro, scrie digisport.ro.

  Fotbalistul arădean lansat de UTA s-a prezentat sâmbătă la reunirea Parmei, pentru vizita medicală, urmând în perioada următoare să înceapă antrenamentele sub comanda noului antrenor al echipei, Enzo Maresca.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.