miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Dennis Man, gol senzațional în debutul sezonului pentru Parma!

  de Lucian Dănilă | 13 august 2022, 2:52 PM | Sport

  0

  Arădeanul Dennis Man a debutat cu gol în noua stagiune din Serie B cu Parma. Adversara „cruciaților” a fost Bari, iar Dennis a avut nevoie de doar trei minute pentru a ieși în evidență.

  Folosit în banda dreaptă de noul antrenor Fabio Pecchia, Dennis a intrat între trei adversari, a pătruns în careu și a trimis un „cross” senzațional la colțul lung, fără speranțe pentru portarul lui Bari.

  Valentin Mihăilă a marcat și el pentru Parma, olteanul fiind cel care a reușit golul egalizator la 2 în prelungirile primei părți a meciului. Mihăilă a transformat în forță o lovitură liberă de la 18 metri. A tras prin zid, fără speranțe pentru Caprile.

  Fabio Pecchia, noul manager al „cruciaților”, i-a trimis din primul minut pe Dennis Man și Mihăilă, iar cei doi internaționali nu au dezamăgit.

  Oaspeții au egalat în minutul 11, dintr-un penalty cu repetiție, transformat de Antenucci. Michael Folorunsho a dus-o pe Bari în avantaj, dar la pauză s-a intrat în echilibru după reușita lui Mihăilă.

  Cei doi internaționali români au fost cei mai activi de pe teren. Au colaborat în minutul 20, dar centrarea lui Man către Mihăilă a fost interceptată de portarul advers.

  Man a fost păstrat pe teren de antrenorul Fabio Pecchia până în minutul 71, în timp ce Mihăilă a fost integralist.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.