duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Dennis Man, gol la cea de-a 100-a prezență în tricoul echipei Parma!

  de Lucian Dănilă | 9 martie 2024, 7:31 PM | Sport

  0

  Dennis Man a marcat al 13-lea său gol din actualul sezon pentru Parma la cea de-a 100-a prezență a sa în tricoul echipei italiene. Parma a învins cu 2-1 pe Brescia și este lider în Serie B.

  Brescia a condus cu 1-0 la pauză, dar Parma a egalat în minutul 52, prin Dennis Man, care înaintea jocului a primit un trofeu din partea clubului Parma, pentru că a ajuns la 100 de partide disputate la echipa emiliană.

  Parma a învins-o pe Brescia cu 2-1. Dennis Man a marcat Parma a dominat, a continuat să preseze, însă părea că golul nu va veni și meciul se va încheia la egalitate. Enrico Del Prato nu a fost, însă, de acord și i-a adus victoria Parmei cu un gol marcat în minutul 89.

  Grație victoriei cu Brescia, Parma a ajuns la 62 de puncte acumulate în 29 de etape și este lider detașat în Serie B. Pe doi, și el loc direct promovabil, este Cremonese, cu 53 de puncte, în timp ce pe poziția a treia, prima de baraj, se află Como, cu 52 de puncte, ambele echipe cu câte un meci mai puțin jucat.

  În portalul Sofascore, Dennis Man a fost notat cu 8.1 pentru prestația din meciul cu Brescia, cea mai mare notă acordată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.