Dennis Man, gest minunat pentru Arad! E cel mai bun tânăr fotbalist al României, dar nu uită de unde a plecat (Foto)

  de Lucian Dănilă | 11 ianuarie 2018, 2:58 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Dennis Man este un nume pe buzele tuturor iubitorilor de fotbal din România. Fotbalistul arădean a fost revelația sezonului de toamnă, fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști ai clubului FCSB, cu evoluții foarte apreciate atât în Liga 1, unde a marcat cinci goluri, cât și în Europa League.

  A fost desemnat „cel mai bun tânăr fotbalist din România” într-o Gală a Fotbalului la care Budescu a fost desemnat cel mai bun fotbalist din România. Momentan, Dennis este jucătorul cu, probabil, cea mai mare cotă de piață din lotul FCSB, fiind inclus de UEFA între primii 50 dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din Europa.

  Dennis a rămas în amintirea fanilor echipei UTA pentru reușitele sale din sezonul 2015-2016, atunci când UTA a pierdut la baraj în fața celor de la FC Voluntari posibilitatea să joace în Liga 1. Dacă în urmă cu doar trei ani juca la echipa a doua a clubului UTA, sau la juniori, iată că în 2018 arădeanul este dorit de cluburi din marile campionate ale Europei.

  „Am fost foarte impresionat când am aflat de inițiativa voastră de a reabilita secția de Boli Infecțioase a Spitalului din Arad, cred că ceea ce faceți este extraordinar și vă felicit pentru tot efortul depus până acum! Sunt bucuros că pot da o mână de ajutor și fac asta cu mare drag, gândindu-mă la toți copiii care de acum vor fi tratați într-un spital modern. Copiii nu ar trebui să își facă griji despre aceste lucruri, ci să poată să viseze la viitorul pe care și-l doresc!” (Dennis Man pe contul său de Facebook)

  „Arădenii sunt uniți, oriunde s-ar afla! Dennis Man desemnat în acest moment „cel mai bun tânăr jucător de fotbal din România”, este și un om cu suflet mare, cu gândul, ca și noi, la copiii care au nevoie de îngrijiri în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean. Dennis, care joacă acum la FCSB, ne sprijină în demersul nostru cu o donație care va contribui la tratarea copiilor bolnavi din județul nostru, în condiții moderne de igienă, aparatură și confort” (Anamaria Nyeki, președinte Asociația Cetatea Voluntarilor).

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad