duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dennis Man, eșec la barajul pentru Serie A! A fost titular în barajul în care Cagliari a spulberat visul Parmei de revenire

  de Lucian Dănilă | 4 iunie 2023, 10:18 AM | Sport

  0

  Dennis Man a fost titular aseară în meciul retur al barajului pentru promovarea în Serie A dintre Parma și Cagliari. În tur, în Sardinia, Cagliari a câștigat cu 3-2 după un scenariu halucinant în care Parma avea avantaj de 2-0 în minutul 26.

  Aseară, în returul de pe Stadio Ennio Tardini, cele două formații au terminat la egalitate, scor 0-0. Chiar dacă a pierdut în Sardinia, Parma avea nevoie de o victorie la orice scor pentru a se califica, deoarece primul criteriu în eventualitatea în care erau la egalitate de goluri în urma celor două manșe ar fi fost clasarea în sezonul regulat. Cum Parma a încheiat campionatul pe locul 4, iar Cagliari pe locul 5, echipa lui Dennis Man obținea biletele pentru ultimul baraj, acolo unde ar fi întâlnit pe Bari sau Sudtirol.

  Dennis Man a început ca titular și a fost schimbat în minutul 66 chiar de conaționalul său, Valentin Mihăilă. Cei doi internaționali români nu au reușit să fie decisivi.

  Chiar dacă urmează să evolueze pentru al treilea an consecutiv în Serie B, proiectul nu va avea de suferit. „Krause (n.r. patronul american al Parmei) nu vrea să aibă un ciclu de 5 ani, după care să vândă și să facă bani. Vrea să dezvolte clubul ca să poată fi mândru în următorii 20 de ani. Vrea să dezvolte jucători tineri la Parma și, de asemenea, se bazează mult pe partea de analiză, deoarece crede că trebuie să avem o bază de date cât mai importantă.

  Este un proiect extraordinar în care sunt implicat. Sarcina mea este să mă asigur că departamentul funcționează bine și servește analiștilor, antrenorilor și managerilor și că fiecare decizie face parte din proces”, a spus Mathieu Lacome, ofițerul de analiză a clubului Parma.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.