marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Dennis Man, dorit la Rennes și în țările arabe, dar Parma a refuzat ofertele

  de Lucian Dănilă | 8 august 2021, 3:27 PM | Sport

  0

  Arădeanul Dennis Man se pregătește de startul unui nou sezon cu Parma, club la care s-a transferat în luna ianuarie pentru suma de 13 milioane de euro. Retrogradat cu Parma în Serie B, în această vară au fost mai multe discuții legate de o eventuală plecare a sa de la gruparea italiană pentru care a reușit să marcheze de două ori în 14 meciuri.

  S-a vorbit despre un eventual transfer la Turcia, la Trabzonspor, sau chiar de o revenire în Serie A la Fiorentina, dar Dennis a rămas la Parma unde între timp a devenit coleg cu legendarul portar Gianluigi Buffon, care la cei 43 de ani s-a întors la clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

  Giovanni Becali, cel care deține firma ce-l reprezintă pe Man, a dezvăluit că Rennes a pus ochii pe fotbalistul plecat în 2016 de la UTA și a făcut o ofertă de 11 milioane de euro, refuzată din start de conducerea italienilor.

  „Am vorbit cu cei de la Parma, care au azi amical cu Inter. Mihăilă nu va juca, dar Dennis Man e bine. Ei vor rămâne acolo, trebuie să ajute Parma să promoveze. Iar acum e și Buffon acolo, care-i strânge în jurul lui.

  Rennes dădea 11 milioane de euro pentru Man! Dar Parma nu a vrut să discute, președintele nu a fost de acord. A mai fost și o ofertă de împrumut din țările arabe, de la o echipă care îî dădea 2 milioane de euro pe sezon lui Man.

  Parma a zis că discută doar de la suma de 20 de milioane de euro în sus”, a spus Giovanni Becali la emisiunea „DigiSport Matinal”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.