duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Dennis Man, doar rezervă în victoria Parmei la Alessandria

  de Lucian Dănilă | 20 decembrie 2021, 9:06 AM | Sport

  0

  Pare tot mai evident că experiența lui Dennis Man la Parma se apropie de sfârșit. Gruparea italiană contează foarte rar pe serviciile sale și după plecarea antrenorului Enzo Maresca și preluarea echipei de către Giuseppe Iacchini.

  Cu Valentin Mihăilă în afara lotului din cauza unei accidentări și Dennis Man rezervă, Parma s-a bazat în atac pe cuplul format din Roberto Inglese și Adrian Benedyczak. Vazquez a deschis scorul în minutul 31, iar Benedyczak a punctat pentru 2-0 cu trei minute înainte de pauză.

  Dennis Man a fost rezervă neutilizată. În minutul 55, Iacchini a decis să îl scoată de pe teren pe Benedyczak, iar în locul său a fost introdus un francez de 18 ani, Ange Yoan Bonny, decizie care i-a mirat și pe italienii de la ParmaLive: „O schimbare oarecum surprinzătoare, având în vedere că tânărul născut în 2003 a apărut în doar câteva meciuri până acum. E evident, Iachini îl preferă pe el decât să se bazeze pe viteza lui Man, Iacoponi sau Correia”.

  Dennis Man, titular în doar șapte meciuri din acest sezon de Serie B, rămâne cu doar două goluri în actuala stagiune. Parma va mai disputa două meciuri în 2021, împotriva celor de la Crotone (26 decembrie) și Frosinone (29 decembrie).

  „Cruciații” au urcat pe locul 13 în Serie B, la cinci puncte de locul care asigură prezența în play-off-ul de promovare și la 6 puncte de Alessandria, echipa clasată în zona roșie a clasamentului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.