marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dennis Man, doar rezervă în egalul Parmei pe terenul lui Como

  de Lucian Dănilă | 29 noiembrie 2021, 8:06 AM | Sport

  0

  Arădeanul Dennis Man nu trece deloc printr-o perioadă bună a carierei sale. Fotbalistul lansat în fotbalul mare de UTA a fost doar rezervă neutilizată în meciul pe care Parma l-a încheiat la egalitate, scor 1-1, pe terenul formației Como.

  „Putea să fie mai bine, dar și mai rău. În primul meci pe banca lui Parma a lui Beppe Iachini, la Como, echipa reușește să câștige un punct în final, grație unui gol al lui Roberto Inglese la un assist al lui Vazquez. Cu acest rezultat, echipa ducală se ridică la 18 puncte. Zona de playoff rămâne la -4 pentru cruciați, care ar face bine să privească și ei în urmă: a cincea până ultima poziție, de fapt, este acum la doar 3 puncte distanță”, scrie parmalive.com.

  Dennis nu a fost folosit, iar Valentin Mihăilă a lipsit din cauza unei accidentări. Noul antrenor, Iachini, este fidel aceluiași sistem pe care l-a folosit Maresca înainte de a fi demis, 3-5-2, un sistem cu care Man nu este foarte familiarizat.

  În ceea ce privește situația de la echipă a lui Dennis Man, noul tehnician al parmei a spus:

  „Trebuie să mă gândesc la toți jucătorii, iar Dennis Man face parte din echipă. Are calități excelente, iar eu am fost adus pentru a scoate maximum de la jucători, în toate privințele: tactic, caracter, participare, importanță. Lucrez cu Dennis la fel cum o fac și cu ceilalți jucători. Încerc să-l fac să redevină un jucător util cauzei noastre.

  Sunt jucători care au avantaj din acest punct de vedere și sunt jucători care au rămas în urmă. Trebuie să-i aduc pe toți la același nivel de implicare. Apoi vom vedea dacă vor înțelege ce trebuie să facă, dar acesta este un discurs care se aplică tuturor jucătorilor. Dennis va urma aceeași cale precum ceilalți”, a spus Giuseppe Iachini, citat de parmalive.com.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.