sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Dennis Man, decisiv pentru Parma! A intrat la pauză și a marcat golul care a stabilit învingătoarea

  de Lucian Dănilă | 1 octombrie 2022, 6:32 PM | Sport

  0

  Arădeanul Dennis Man, fost jucător al echipei UTA, a intrat pe teren în minutul 46, la 1-0 pentru Parma, iar la șase minute distanță a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri.

  Golul lui Dennis Man a fost chiar reușita care a făcut diferența pe tabela de marcaj, Frosinone reușind să înscrie în minutul 81, prin Luca Moro, golul care a stabilit scorul final, 2-1.

  6.5 este nota pe care a primit-o Dennis Man pe portalul Parma Live

  Pecchia (n.r. Fabio Pecchia, antrenorul Parmei) l-a trimis din nou pe Man în stânga și a obținut un randament bun. Nota este influențată de penalty-ul bătut cu sânge rece, prin care i-a adus Parmei cele trei puncte”, au scris italienii.

  6.5 este a doua cea mai mare notă de la Parma. Gianluigi Buffon și Enrico Del Prato au fost considerați cei mai buni jucători din echipa emiliană și au fost notați cu 7.

  Este cea de-a treia reușită pentru arădean în acest sezon din Serie B. Ea vine după ce Dennis a marcat și luni în victoria echipei naționale a României contra Bosniei, Man fiind cel care a deschis scorul spre victoria naționalei cu 4-1.

  Parma a urcat pe locul șapte în Serie B, cu 12 puncte. Reginna și Bari ocupă cele două locuri care garantează promovarea, cu câte 15 puncte.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.