marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Dennis Man, cheia Parmei pentru a redeschide ușa de la Serie A! Arădeanul este cel mai bun din Serie B în acest sezon

  de - | 30 decembrie 2023, 12:49 PM | Sport

  0

  Dennis Man este cel mai în formă fotbalist care evoluează în Serie B din Italia în acest sezon. După doi ani în care a ratat promovarea în Serie A, Parma este acum lider cu un avans de șase puncte și este principala favorită la promovare.

  Dennis, fotbalistul arădean care evoluează de trei ani la Parma, are opt goluri marcate în actuala stagiune, dar este și principalul pasator decisiv al echipei.

  Fostul mijlocaş al celor de la Parma, Alessandro Budel, a avut cuvinte de laudă la adresa fotbalistului din Arad.

  Budel e de părere că Parma are un atac letal, cu Man şi Bernabe principalii marcatori. Mai mult, Budel spune că Dennis Man a devenit în acest sezon jucătorul pe care îl aştepta toată lumea. Man are un sezon de vis la Parma: a marcat deja de 8 ori în Serie B.

  „Bernabe și Man se potrivesc perfect, am putut vedea acest lucru și în ultimul meci. Se găsesc cu ochii închiși, își dau pase cu călcâiul, așa a și înscris Man, după o acțiune individuală. Ambii sunt jucători de mare calitate, toată lumea îl așteaptă pe Man, românul este capabil să facă diferența.

  În sfârșit s-a eliberat, este un jucător de la care toată lumea așteaptă multe și care, în acest moment, răsplătește încrederea acordată”, a spus Budel pentru cei de la parmalive.com.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.