sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dennis Man are ofertă din Turcia! Arădeanul ratează ultimele cinci etape din Serie A

  de Lucian Dănilă | 3 mai 2021, 1:08 PM | Sport

  0

  Dennis Man ratează ultimele cinci etape din Serie A după accidentarea musculară suferită la partida cu Crotone. Parma, echipa la care evoluează Dennis și Valentin Mihăilă, mai are doar șanse teoretice de a se salva de la retrogradare, astfel că în sezonul următor va evolua în Serie B.

  Publicația turcă Fotospor anunță că Trabzonspor, echipa de pe locul patru din Super Lig, a făcut deja o ofertă Parmei pentru a-l aduce în vară pe Dennis Man, care ar mai fi urmărit și de Sevilla și Fiorentina. Parma nu ar fi, totuși, dispusă, să îl cedeze definitiv având în vedere că a plătit o sumă importantă, 13.000.000 de euro, în ianuarie, pentru a-l aduce în Italia de la FCSB, și că vârsta îi oferă jucătorului o marjă mare de progres.

  În ciuda intențiilor celor de la Parma, Dennis Man ar fi transmis conducerii că nu ar dori să joace în Serie B, astfel că Trabzonspor a venit cu o propunere ce ar putea fi agreată de toată părțile: un împrumut pe un sezon, fără opțiune de cumpărare în vară, în care clubul din Turcia ar achita jucătorului salariul integral, scrie digisport.ro.

  Parma a comunicat, însă, că nu e de acord nici cu această oferta, dorind să-l păstreze pe Dennis Man pentru a forța revenirea imediată în Serie A, dat Trabzonspor a păstrat propunerea deschisă, până la jumătatea lunii iulie.

  Fotbalistul care a debutat ca senior la UTA, Dennis Man, a evoluat în 14 partide pentru Parma în această stagiune, reușind două goluri și un assist.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.