duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dennis Man a marcat după exact cinci luni pentru Parma! Ce spune arădeanul?

  de Lucian Dănilă | 13 februarie 2022, 9:21 AM | Sport

  0

  Dennis Man a marcat pentru Parma în victoria cu scorul de 4-1 contra celor de la Pordenone. Este primul gol reușit de jucătorul arădean din 12 septembrie 2021 încoace și al treilea din acest sezon. Dennis Man, folosit titular, a înscris în minutul 67, apoi a fost înlocuit în minutul 71.

  „Sunt fericit pentru victorie și trebuie să continuăm în acest fel, avem nevoie de victorii. În a doua repriză, am jucat foarte bine și suntem fericiți pentru acest lucru. A fost un nou rol pentru mine, am jucat ca mijlocaș ofensiv, în zonă centrală. Vreau să dau totul pentru echipă și să-mi ajut coechipierii.

  Acest gol este foarte important pentru mine. În privința poziției, mă simt mai bine în atac, dar dacă trebuie să ajut echipa, pot să joc și pe acest post (n.r. – mijlocaș ofensiv). Sunt fericit la Parma”, a spus Dennis Man pentru site-ul oficial de la Parma.

  Giuseppe Iachini, antrenorul grupării din Parma, a declarat: „Man poate să facă un salt calitativ în carieră. Este un jucător care ne poate ajuta foarte mult, am vorbit mult cu el, l-am încurajat. Vazquez joacă pe postul de mijlocaș ofensiv, în spatele atacanților, și a înscris goluri. Poate înscrie 13-14 goluri în acest sezon și, cu el alături de atacanți, șansele de a câștiga meciuri cresc.

  Lucrăm la pregătirea mentală, dacă vrei să crești trebuie să-ți pui calitățile în sprijinul echipei. Man are caracteristicile pentru a juca pe acest post și, dacă va înțelege, cred că poate să facă un salt calitativ în carieră. Este important pentru noi și pentru dezvoltarea lui să poată juca pe mai multe posturi”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.