Demisii de jenă, nu pentru noi! Doi gușteri au fugit de la CET Arad și sunt sub masa primarului

  de Alin Olteanu | 27 iunie 2017, 4:09 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  4

  Când îi auzi cât de serios spun „Ne dăm demisiile din cauza consilierilor PSD care nu au dorit să voteze hotărârea cu CET-ul” îți vine să îți pui mănușile de box și să te duci să le tragi câte una în figură (pe înțelesul lor, în meclă) încât să nu mai poată să-și scoată fețele în public, măcar până va scădea prețul la apa caldă prin voința lor (adică, niciodată)!

  Serios, domnule Mariș (pe bune, Florine)? Serios, domnule Tipei? Chiar așa de proști credeți că suntem? Sau chiar atât de deștepți vă credeți încât vă simțiți îndreptățiți să vă dați pantalonii jos în public, în plină ședință de Consiliu Local și să ne puneți să vă privim? Chiar așa de imaculați vă credeți încât să apăreți goi în fața arădenilor? Nu arătați bine, sunteți chiar jalnici, dar vă iertăm că așa trebuie și, mai ales, pentru că știm că aseară ați învățat pe dinafară ceea ce v-a spus/ordonat primarul să faceți. Oare când v-ați uitat în oglindă, ca să repetați bine și să nu vă stâlciți demisiile, ce ați văzut? Cumva, niște gușteri?… Aici vă alegeți sensul, și îl poate alege orice cititor, că există DEX pe internet.

  Na, bun. Mariș și Tipei s-au ridicat azi, în ședința CLM, și și-au prezentat demisiile din AGA de la CET, spunând că sunt de onoare. Care onoare? A cui onoare? Noi spunem că sunt de toată jena și explicăm imediat pentru că nu vrem să vă lăsăm, dragi și onorabili (!) consilieri locali, nici să vă aiuriți singuri, nici să-i mai mințiți fără nicio jenă pe arădeni?…

  Riviș Tipei este consilier local (nu și-a dat încă demisia), este angajat la CET (vezi mai jos salariul) și și-a dat demisia din AGA de la CET. Un fâs, nimic altceva! Ba nu, rectificăm: o minciună, încă o minciună ! (vezi dovada mai jos)

  Florin Mariș este consilier local (nu și-a dat demisia), este șef la Piața Miorița (o societate a Primăriei Arad), soția sa este angajată la CET și el și-a dat demisia din AGA de la CET. Tot un fâs, adică tot o minciună! (vezi dovada mai jos)

  Înainte de a vă lăsa sa vă delectați cu informațiile care-i demască pe cei doi, trebuie totuși să precizăm că domnul Mariș, cel puțin în Micălaca, acolo unde locuiește, este un consilier local foarte bine văzut și care umblă des pe străzi, mai vorbește cu oamenii. Ceea ce, e de apreciat, mai ales în zilele de azi când aleșii se ascund ca șobolanii și se tem de cei care i-au ales. Gestul său de astăzi nu e! Pentru că, stimate domnule Mariș, se vede de o poștă că demisia asta este una „strategică”, comandată de „Cabinetul 1”. Ce mai, tura-vura, demisia asta miroase a Brad, dragă Florine și stimabile Riviș! Cu ce or fi mai onorabile și sincere demisiile astea ale voastre, decât cele, la fel de mincinoase ale miniștrilor din guvernul Grindeanu, pe care atât de tare le-ați înfierat? Vă spunem noi: cu nimic, cu absolut nimic. Toate sunt la fel de mincinoase, la fel de „strategice”, la fel de ticăloase față de cetățeni. Toate sunt rodul obedienței „onorabililor” politicieni față de șeful lor (cu sau fără mustață), fie că se numește Dragnea, fie că se numește Falcă.

  Păi, cât de onorabilă este demisia domnului Mariș, știut fiind că G. Falcă îl va trimite pe urmele altei demisionare de onoare (aceeași onoare!),  Geanina Pistru? Da, da, la Compania de Apă și Canal Arad, unde se spală toate rahaturile politice din orașul și județul nostru.

   

   

  Lucian Riviș Tipei

  tipei 1

  tipei 2

  Florin Mariș

  maris 1

  maris 2

  maris 3

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.