joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Demisia, Ludovic Orban!” – Rareș Bogdan a anunțat intențiile grupării reformiste în care se află și Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad

  de Special Arad | 18 ianuarie 2021, 2:40 PM | Politikos | Topic special

  8

  Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL și unul dintre apropiații președintelui Klaus Iohannis, a anunțat astăzi că o grupare reformistă își va desemna candidatul la șefia PNL și l-a criticat dur pe Ludovic Orban. Rareș Bogdan i-a cerut demisia lui Orban de la șefia PNL într-un interviu pentru Aleph News și a spus că gruparea reformistă va avea un candidat unic pentru funcția de președinte al partidului.

  El a avertizat că fără o reformă internă, PNL poate ajunge sub 20% la următoarele alegeri. Rareș Bogdan s-a plasat printre reformatori, alături de Emil Boc, Ilie Bolojan, Robert Sighiartău și Gheorghe Falcă. ”În spatele nostru se află zeci de filiale. Vrem reformarea și repoziționarea partidului, luarea deciziilor de către forurile interne, democratizarea totală a partidului, promovarea oamenilor în funcții pe baza meritelor”, a spus Rareș Bogdan.

  Întrebat de Ion Cristoiu care e candidatul la președinția PNL al acestei grupări reformiste, Rareș Bogdan a spus: ”am stabilit că vom avea un candidat și am decis că dacă candidează unul dintre noi, ceilalți nu vor candida pe aceeași poziție”.

  Rareș Bogdan a folosit la adresa lui Orban expresia ”i s-a umflat capul”, expresie utilizată în trecut și de Liviu Dragnea la adresa premierilor care i se împotriveau.

  Rareș Bogdan a mai spus că Ludovic Orban a condus discreționar partidul, fără să se consulte cu ceilalți lideri PNL și a adăugat în interviurile Aleph News că nu a candidat la alegerile parlamentare pentru că nu a fost invitat pe liste.

  Rareș Bogdan a relatat și scena de la negocierile cu cu USR PLUS și UDMR, acuzându-l pe Ludovic Orban că a cedat ministerele Transporturilor, Fondurilor Europene și Dezvoltării într-o negociere tete-a-tete cu Dacian Cioloș, Dan Barna și Kelemen Hunor, deși partenerii de coaliție ar fi fost de acord ca măcar Ministerul Dezvoltării să rămână la PNL. ”Partidul e pe un butoi de pulbere”, a spus Rareș Bogdan.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Falcă printre reformiști? Poate printre re-fomiști !
   Ce înțeleg pedeliștii deghizați în urmașii lui Maniu prin democratizarea partidului?
   a. funcțiile să fie ocupate de persoane alese de către membri simpli – care să poată și candida fără să-i trebuiască mila ștabilor, care să aibă susținerea majorității membrilor sau
   b. funcțiile să fie ocupate cu implicarea și a liderilor de filiale (doar a croodililor din teritoriu nu și a membrilor care E proști și nu-i poți consulta că ei nu știE!)
   Pee See Dee – niște indivizi depășiți de progresul din noile media pe care nu le stăpânesc și care-i lovește continuu – niște îngrămădiți
   USRPLUS – o adunătură de ignoranți cu ifose, cu diplome și total incapabili să accepte că sunt DECÂT niște cretini
   UDM – o organizație a minorității maghiare, un ONG de famiglie ungurească care ar trebui să participe la alegeri ca orice partid cu propuneri pentru toată țara (și mă refer la țara asta și nu la aia de mai încolo de graniță)
   AUR – niște băieți și fete care s-au trezit în parlament împinși de o doctrină naționalistă, poate corectă, dar care au timp 4 ani să se dumirească și să se combine pentru propria lor propășire (așa cum au făcut și cei de la USR)
   Johaus Wiermer Klaunus – un retardat bolnav de ură imbecilă fără nicio legătură cu interesele naționale, blocat în aroganță, prostie, manipulare și nemernicie
   demențial în ce hal a ajuns țara asta

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. Se repede toată haita,în momentul când unul dintre rechini sângerează! Reformiști? Haida de! Îi cunoaștem bine pe toți.De ani de zile ne conduc,zic ei spre Europa! Numai interesele lor primează.Asta-i mână pe ei în luptă! Dacă interesele țărișoarei noastre o cer….

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.