duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Delirium tremens! Falcă, trădat de angajații Primăriei Arad: i-au demascat minciunile! (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 5 decembrie 2016, 4:03 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  3

  Delirium tremens este o criză, una care se manifestă în diverse moduri printre care: delir, tremurături ale feței și ale membrelor, accelerare a ritmului cardiac, aprecierea greșită a realității, agitație, dereglări periculoase ale frecvenței cardiace și tensiunii arteriale.

  Delirium tremens reprezintă și un sindrom specific, acut și grav consecutiv dezobișnuirii bruște de alcool a unei persoane care sufera de alcoolism cronic.

  Nu, într-adevăr, nu aș putea spune despre primarul Gheorghe Falcă că este o persoană care ar suferi sau ar fi suferit de alcoolism cronic.

  Nu îmi dă pace un alt aspect în ceea ce îl privește pe primar. Mă întreb dacă ne minte conștient sau o face doar datorită faptului că Gheorghe Falcă, de câțiva ani încoace, și-a construit propria-i realitate, una la care doar el a mai rămas conectat. Dacă a doua variantă este valabilă, Falcă chiar are o problemă.

  Falcă a arătat în această campanie electorală că apreciază greșit realitatea, mai ales atunci când se referă la numărul de locuri de muncă de la Arad, în 2004 și acum, atunci când el spune că au fost 32.000 de locuri de muncă în urmă cu 12 ani și 80.000 de locuri de muncă acum. Falcă a avut probleme și cu tensiunea arterială, dacă este adevărat că a ajuns la spital cu hemoragie. Lui Falcă îi tremură fața și mâinile pe scenele pe care își ține discursurile.

   

  Discursul meu pentru liberalii din Bacău!

  Acum 10 ani în Arad erau doar 32.000 locuri de muncă, astăzi sunt peste 80.000!

  Locurile de muncă sunt dezvoltarea României! Locurile de muncă ne vor aduce prosperitate!(Falca Gheorghe – 29 noiembrie la 14:21)

  falca-bacau-2

   

  De la această frază pleacă nedumerirea mea. Pentru ce ar minți un om chiar la acest mod? Această realitate a lui Gheorghe Falcă este de o vreme încoace periculoasă și păguboasă pentru Arad, dar – prin noua lui titulatură de șef de campanie al PNL la nivel național – devine periculoasă pentru întreaga Românie.

  Unii au văzut deja în spațiul online, pe Facebook mai ales, atât în postarea mea cât și a altor arădeni, că cifrele rostite de Falcă la Bacău, la Craiova, la Baia Mare nu au nimic în comun cu realitatea. În anul 2004, atunci când Falcă a fost ales pentru prima oară primarul Aradului, numărul salariaților din urbea noastră a fost de 75.720, conform Institutului Național de Statistică, cifre apărute tocmai pe site-ul Primăriei Arad, primariaarad.ro. În 2013, numărul salariaților din Arad era cu mai bine de zece mii mai puțin decât în 2004: 64.868! În acest an cifra salariaților din municipiul Arad este de aproximativ 66.000.

  falca-grafic

  DAȚI CLICK AICI PE ACEST LINK ȘI VEȚI PUTEA VEDEA TOATE CIFRELE OFICIALE

  Sunt date apărute pe portalul primariaarad.ro, site-ul instituției conduse de Gheorghe Falcă de mai bine de 12 ani. Faptul că am publicat aceste informații de pe site-ul Primăriei ar putea face victime.

  Falcă ar putea merge până într-acolo încât să închidă, să desființeze site-ul primariaarad.ro. Sau măcar să-l concedieze pe administratorul portalului… După desființarea portalului, toate proiectele Primăriei, comunicatele, toate informațiile le-am putea primi LIVE pe Facebook de la Gheorghe Falcă. În direct.

  Falcă urlă oriunde merge. Urlă și minte la fiecare apariție a sa fie că e la Bacău, sau la Iași, la Craiova sau la Baia Mare, la fel cum o face de 12 ani la noi în oraș. Falcă spune că a dat viață oamenilor… Iar coerența îi lipsește la fiecare discurs. 

  Urmăriți atent fraza de mai jos: 

  Anul trecut, pentru că la Arad nu mai erau locuri de muncă, am bătut țara și am adus la Arad 1.500 de oameni din Vaslui, Gorj și Teleorman. I-am privit în ochi și plângeau. Plângeau. Le-am dat șansa la viață. Îmi vine să plâng de plânsul lor” (Gheorghe Falcă – miting Craiova)

  Din fraza de mai sus înțelegem că deși nu erau locuri de muncă la Arad, Falcă a adus el 1.500 de oameni care nu știm unde s-au angajat pentru că – nu-i așa? – nu erau locuri de muncă.

  Dar oare firmele de recrutări ce au de spus? Ele au adus forță de muncă la Arad, sau Falcă în persoană? Mai mult, primarul le-a dat acestor oameni șansa la viață, ceea ce nu duce cu gândul la faptul că Gheorghe Falcă s-ar putea crede Dumnezeu.

  VEDEȚI VIDEO DE MAI JOS, ÎNTRE MINUTELE 8:15 – 13.00

  La final am o singură întrebare pentru primarul Gheorghe Falcă: de ce ne minte?

  Poate ne va răspunde LIVE pe Facebook, astăzi, de la ora 16.

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.