sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Deja celebra Lavinia Coțofană este contrazisă de conducerea Judecătoriei Arad: „Accesul tuturor magistraților este supravegheat video”

  de Special Arad | 11 august 2016, 1:50 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Printr-un Comunicat de presă remis redacției Special Arad, Judecătoria Arad, informează publicul larg: „Referitor la informațiile apărute în spațiul media privind supravegherea video a biroului doamnei judecător Lavinia Nicoleta Coțofană, dorim să vă facem următoarele precizări: Camera cu care doamna judecător pretinde că a fost supravegheată video nu a fost instalată în biroul dumneaei, ci este amplasată din februarie 2014, anterior sosirii doamnei judecător Lavinia Nicoleta Coțofană în instanță, pe coridorul interior, situat la etajul II al Judecătoriei Arad, supraveghind accesul în cele 17 birouri în care își desfășoară activitatea 18 judecători și 13 grefieri, inclusiv accesul în birourile președintelui, vicepreședintelui, președintelui secției penale și grefierului șef din cadrul instanței noastre. Imaginile surprinse de această cameră, precum și de celelalte 19 camere de supraveghere amplasate în zonele care supraveghează accesul publicului în instanță, sunt transmise în timp real efectivului de jandarmi care asigură paza instanței. Atașat vă trimitem un stop-cadru cu imaginea coridorului surprinsă de camera video. În speranța că informațiile comunicate sunt de natură a lămuri interesul dumneavoastră jurnalistic, vă rog să primiți întreaga noastră considerație”.

  Comunicatul este semnat de Președintele Judecătoriei Arad, Flavius Virgiliu Bradin.

  camera etaj2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.