Degeaba a zis că-i Aladdin! A fost prins transportând ilicit 179 de covoare

  de Special Arad | 13 august 2014, 3:41 PM | Știri Arad | Urmăriți | Vladimirescu

  0

  (Faza cu Aladdin e doar o presupunere a redacției ce s-ar putea să n-aibă nicio legătură cu „realitatea” celor 1001 nopți)

  În noaptea de 12/13 august a.c., poliţiştii de la Poliţia Comunală Vladimirescu au depistat şi oprit în trafic un transport ilicit cu 179 de covoare.

  Poliţiştii l-au depistat în trafic, pe DN 7, în localitatea Vladimirescu, pe R. E. (28 de ani, din judeţul Buzău), în timp ce transporta cu o autoutilitară 179 de covoare, de diferite dimensiuni, achiziţionate din Suedia în scopul comercializării, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţinea documente legale de provenienţă pentru marfa transportată.

  Conform Legii nr. 12/1990, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1.000 de lei, iar cele 179 de covoare, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.