sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Declarații politice la ședința CJA! Consilierul județean Ruben Budău îi cere demisia vicepreședintelui CJ. Ce i-a răspuns Răzvan Cadar

  de Mihai Todoca | 14 septembrie 2022, 12:59 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  1

  În ședința de azi de la CJA, consilierul județean Ruben Budău (PSD) i-a cerut demisia vicepreședintelui CJA Răzvan Cadar, nemulțumirea consilierului fiind starea drumurilor județene, mai exact tronsonul Lunca Teuz și Cermei.

  „Din nefericire, și vă spun cu sinceritate, am același subiect în dezbatere astăzi, cel al drumurilor județene care sunt reparate, nu prost, ci foarte prost. E vorba de segmentul Lunca Teuz și Cermei, au fost pe acolo, dar au lăsat gropile și așa mai departe. Știți foarte bine, pentru că am mai sesizat lucrul acesta. Am atras atenția de la începutul anului să nu mai repetăm aceleași greșeli și practic asistăm la aceeași bătaie de joc la adresa comunității din zonă. S-au alocat 4,9 milioane de euro pentru modernizarea drumurilor, am făcut nenumărate sesizări și totuși continuăm cu aceeași poveste.

  Astăzi solicit public demisia vicepreședintelui Răzvan Cadar, dacă nu se face ceea ce trebuie, nu mi se pare normal să continuăm. Consider că mai sunt suficienți colegi care pot prelua aceste prerogative și să le ducă la bun sfârșit”.

  Vicepreședintele Răzvan Cadar a răspuns acestei declarații politice:

  „Eu nu-mi dau demisia decât dacă cei care m-au votat, adică colegii mei, îmi cer treaba asta și nu-mi dau pentru că-mi cere colegul Budău de la PSD. Cu privire la reparații, să știți că și eu sunt foarte nemulțumit de firmele care lucrează astăzi pe teren. Chiar ieri dimineață am avut o întâlnire cu Serviciul Întreținere Drumuri. Le-am solicitat să avem o ședință de lucru cu toți operatorii care desfășoară activități de întreținere, și să facem o evaluare a tuturor operatorilor care lucrează pe drumurile noastre. Așadar, săptămâna viitoare vom putea avea mai multe detalii în ceea ce înseamnă stadiul lucrărilor și evaluarea fiecărei firme”, a conchis vicepreședintele.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Din replica lui Cadar am reținut o chestie foarte interesantă din perspectiva democrației românești de 2 bani.
   Zice vicele că el nu-și dă demisia decât dacă i-a cer cei ce l-au votat, respectiv ”coledzii” lui.
   Păi ce democrație e asta în care aleșii noștri sunt votație de coledzi și nu de electorat? Pe cine reprezintă Cadar? Pe alegători sau pe coledzii lui din partid. Păi dacă alegătorii lui sunt coledzii (niște iobagi politici puși cu mânuța lui Falcă) lui noi ce când ne-am dus la vot ce dracu am votat?
   Păi noi niic măcar n-am votat. Noi, fiindcă suntem hiper-super proști credem că votăm dar în realitate noi confirmăm alegerea lui Falcă. În concret, Falcă face o listă cu candidații PNL din consiliul local. Pune pe listă pe cine vrea el (slugi obediente, persoane șantajabile, dependente de decizia politică sau niște șmecherași cu bani). Vine apoi cu lista făcută de el (cred că nici măcar cu Cionca nu s-a consultat) în ședința păcii din partid și ăia, niște slugi fără excepții, i-o confirmă. După asta, la alegeri noi mergem cică să votăm democratic și punem ștampila pe lista lui Falcă, pe lista lui Wiener, a lui Fifor sau a lui Bognar. Rezultatul este un amestec de iobagi politici dependenți de șefii de partide: unul mai prost, mai hoț și mai gunoi ca altul.
   Reiau întrebarea: politrucii ăștia pe cine reprezintă? Pe noi sau pe șefii de partide. Dacă mecanismul electoral indică că ei au fost aleși de șefii de partide și că ei sunt dependenți de șefii de partide și noi doar i-am confirmat înseamnă că noi nu suntem reprezentanți. Dacă noi nu avem libertatea/dreptul de a alege între unul sau mai mulți candidați – și nu avem acest drept, înseamnă că alegerile sunt doar o simulare și prin urmare democrația asta a noastră este una mimată, de fațadă, o mare manipulare.
   Păi dacă Cadar a fost ales de partid înseamnă că el este atent la partid. Partidul este compus din totlitatea membrilor dar este condus prin reprezentanți. Reprezentanții partidului sunt niște găști de proști și hoți. Cadar reprezintă partidul. Cadar reprezintă niște proști și hoți. Cum va merge treaba în administrația publică dacă aceasta este compusă din slugi proaste și hoațe?
   Ca-n România!

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.