sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Deciziile de recalculare a pensiei vor fi trimise cu Poșta Română. Unde pot fi ridicate, dacă poștașul nu găsește persoana acasă

  de - | 19 iunie 2024, 8:01 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  1

  Pensionarii urmează să primească acasă plicurile cu deciziile de recalculare a pensiei, a anunțat miercuri, la Digi24, președintele Casei Naționale de Pensii (CNPP), Daniel Baciu. El a precizat că plicurile vor fi trimise cu Poșta Română, circa cinci milioane de pensionari urmând să le primească la domiciliu. Oficialul a explicat și ce trebuie să facă pensionarii dacă nu sunt acasă când vine poștașul.

  Decizia de recalculare a pensiei va fi trimisă în plic, prin Poșta Română, fiecărui pensionar, pentru ca procesul de recalculare să se poată finaliza până în luna septembrie, a declarat președintele CNPP la Digi24.

  Pensionarii trebuie să fie acasă când vine poștașul, a mai spus președintele CNPP, pentru a primi decizia. Însă, a mai explicat Daniel Baciu, în cazul în care un pensionar nu este acasă când vine poștașul, plicul cu decizia sa va rămâne o perioadă de câteva zile la oficiul poștal la care este arondat, iar apoi, dacă pensionarul tot nu merge să-l ridice, va putea fi preluat de la sediul casei județene de pensii.

  Sursa: Digi24.ro.

  • Citește și: Premieră: persoanele nevăzătoare din Arad beneficiază de o aplicație care îi ajută să ajungă la Poștă | Video · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.