Deces revoltător în Rusia: o fetiță de 3 ani a murit înghețată, după ce educatoarele au uitat-o afară

  de - | 17 februarie 2018, 11:12 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  (foto: Daily Mail)

  O fetiță de 3 ani din Rusia a murit înghețată, după ce educatoarea ei a uitat să o aducă înăuntru după ce s-a jucat afară.

  Trupul fetiței a fost găsit în spatele unei grămezi de zăpadă la locul de joacă al grădiniței din Moscova. Temperaturile erau de aproximativ -5 grade în afara grădiniței, informează Știrile ProTV, citând Daily Mail.

  Cadrele didactice din grădiniță au uitat o fată în vârstă de trei ani în aer liber după o plimbare”, au declarat surse din interiorul grădiniței. „Ei și-au amintit de ea abia după două ore”, au mai transmis acestea.

  Profesorii de la grădiniță au uitat o fată în vârstă de trei ani în aer liber după o plimbare”, a relatat Mash, citând surse din grădiniță, cunoscută sub numele de grădiniță numărul 2120.

  Personalul grădiniței s-a grăbit imediat să o caute. La sosirea echipajului de ambulanță, medicii nu au putut decât să confirme decesul. Autoritățile au pornit o investigație amplă în acest caz.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.