Decernarea diplomelor DSD I la Liceul Teoretic „Adam Müller-Guttenbrunn“ Arad, octombrie 2018

  de Special Arad | 11 octombrie 2018, 1:11 PM | Știri Arad

  0

  Luni, 8 octombrie 2018, în sala Multimedia a Liceului Teoretic „Adam Müller-Guttenbrunn“ Arad, în prezența consultantului de specialitate al Serviciului Central pentru Educația Școlară în Străinătate (Zentrale für Auslandsschulwesen, ZfA) din Republica Federală Germania, Birgit Söldenwagner, a inspectoarei penrtu minorități, Ibolya Ilyes, a directorilor școlii, Mario Stoica si Mariana Șerban, a profesorului delegat ZfA, Martin Schwägerl, profesoarele de limbă germană, Cristina Busu, Lavinia Chiș și Adina Șerb și profesorul de limbă germană, Martin Schwägerl, au înmânat elevilor lor de clasa a zecea și a doisprezecea, diplomele de limbă germană a Conferinței Permanente a Miniștrilor Învățământului și Culturii ai Landurilor RFG (DSDI).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.