Update 2Debut cu stângul la Cupa Mondială de tenis de masă. Naționala Danei Dodean, meci decisiv cu Vanuatu

  de Dan Lazăr | 6 November 2019, 6:06 PM | Sport

  0

  Formaţia Taipeiului chinezesc a dispus cu scorul de 3-1 de naționala tricoloră, miercuri, într-un meci din Grupa C a Cupei Mondiale de tenis de masă, care se dispută la Tokyo.

  „Capul sus! Lupta continuă! Am pierdut primul meci la Cupa Mondială 2019, iar calificarea se joacă în întâlnirea cu Vanuatu, care are loc joi, ora 06:30. Mulțumim galeriei, care a încurajat echipa României în meciul cu Taipeiul Chinez! Ne-am bucurat să-i avem alături pe domnul Alexandru Gubandru, consulul României în Japonia, și pe doamna Mihaela Cristina Patru, directorul Asociației Culturale și Sportive Româno – Japoneze și Asociației Matsudo – România”, este mesajul de încurajare postat pe o rețea de socializare de către de oficialii forului de specialitate de la București.

  romania tenis

  Victorie doar la dublu

  În disputa cu asiaticele, singurul punct al campioanele europene en-titre, a fost reuşit la dublu de perechea Elizabeta Samara/Daniela Monteiro Dodean, care s-a impus cu 3-0 (11-7, 11-5, 11-8) în faţa cuplului Hsien-Tzu Cheng/Szu-Yu Chen.

  La simplu, Bernadette Szocs a fost întrecută de I-Ching Cheng, cu scorul de 3-1 (11-9, 7-11, 11-9, 11-6), Daniela Dodean-Monteiro (CS Municipal Arad) a fost învinsă de Szu-Yu Chen cu 3-2 (8-11, 14-12, 11-9, 9-11, 11-9), iar Eliza Samara a cedat meciul cu I-Ching Cheng, scor 0-3 (5-11, 8-11, 2-11).

  Vanuatu, țară insulară din Oceania

  Tot miercuri, Taiwanul a dispus cu 3-0 de Vanuatu şi este calificată în sferturi.
  Republica Vanuatu este o țară insulară situată în Oceania. Arhipelagul se află la 1.750 km distanță de Australia. Populația țării este de 276.244, conform recesământului din anul 2017, iar limbiile oficiale sunt franceza și engleza.

  UPDATE. Daniela Dodean și colegele sale au câştigat, cu 3-0, disputa cu echipa din Vanuatu, și s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Mndiale de tenis de masă din Japonia, fază în care vor întâlni reprezentativa ţării gazdă.

  UPDATE 2. Echipa feminină a României a fost eliminată, vineri, de Japonia, scor 0-3, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale la tenis de masă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.