Debandadă totală! S-a dat vacanță la UTA!

  de Lucian Dănilă | 23 aprilie 2014, 6:06 PM | Sport

  0

  Seniorii clubului UTA nu mai au practic nimic în legătură cu fotbalul. Aici ne referim la fotbalul de performanță. Ei nu au parte nici de salarii, nici de hrană sau vitaminizare, iar mai nou nu mai au nici antrenor și nici unde să se pregătească!

  Debandadă totală! Adrian Marțian și „slugile” sale Cătălin Barbu și Dorin Micșa, pot intra într-o Carte a Recordurilor ca cei mai incompetenți conducători sau manageri de vreun club de fotbal din istorie! O dovedește toată activitatea de la club din acest sezon – care a început în luna august a anului trecut, dar și deciziile din ultimele săptămâni.

  Jucătorii nu au mai fost plătiți de jumătate de an. Drept urmare au recurs la grevă și au renunțat să se mai antreneze o perioadă. La Oradea, oficialii clubului au decis să folosească echipa de juniori plus câteva „plombe” de la seniori, iar acum au anunțat că echipa va folosi juniorii până la finele campionatului. Echipa oricum nu mai are șanse să se salveze de la retrogradare, dar Marțian, Barbu și Micșa se bazează pe zvonurile venite dinspre Federație conform cărora nicio echipă din liga secundă nu va retrograda în acest sezon!

  Și atunci ce au făcut? Au dat vacanță seniorilor! Antranamentele au fost sistate până luni, dar echipa nu are antrenor! Se va merge probabil pe mâna unui tehnician de la centrul de copii și juniori, pentru că oricum acesta nu va trebui să stea pe banca tehnică la meciuri. În campionat vor fi folosiți juniorii care vor fi îndrumați de pe banca tehnică de cuplul Florian Voinea și Sandu Gaica.

  Au cerut sancțiuni!

  Pe lângă faptul că jucătorii – majoritatea dintre ei – nu și-au încasat banii de jumătate de an, cei din conducere, adică Marțian, Barbu și Micșa, vor și sancționarea lor cu 25 de procente pentru a mai salva ceva din bugetul, și așa inexistent, clubului. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să fie de acord și administratorul judiciar, adică Dinu, Urse și Asociații.

  Se declară falimentul?

  Decisivă pentru viitorul grupării conduse catastrofal de Adrian Marțian, va fi înfățișarea din data de 8 mai de la Tribunalul Arad, când judecătorul sindic ar putea chiar decreta falimentul. Totul din cauză că la UTA lui Marțian nu mai există nimic, nici plan de reorganizare, nici bani, nici conducători competenți, nici antrenori, deci… nimic.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.