joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dealurile din zona localității arădene Brazii au găzduit spectacolul total din campionatul național de Endurocross

  de Dan Lazăr | 23 octombrie 2020, 8:52 AM | Brazii | Sport | Știri Arad

  0

  Etapa a IV-a a Campionatului National de Endurocross a avut loc duminica trecuta la Secaș și Brazii, în județul Arad. Asociația Clubul Sportiv Lion Racing Team Sebiș a organizat aceasta etapă, anunță FR de Motociclism.

  Au concurat clasele: MOTO Veterani, B, C si Fete; QUAD-A și C; ATV-A și C.

  Aceasta a fost ultima etapă organizată de clubul ACS Lion Racing Team Sebiș din acest sezon competițional. „Ținem să felicităm pe această cale organizatorii pentru eforturile depuse în acest an dificil pentru organizarea celor trei etape de Extrem Endurocross. Urmează însă etapele finale ale Campionatului Național, etape decisive pentru toate clasele. Este de menționat aici că diferențele dintre sportivii de la vârful clasamentului sunt mici și pot fi recuperate, astfel încât titlurile de Campion Național de la majoritatea claselor sunt încă în joc”, notează forul de profil din Capitală.

  La Secșs, cel mai bun Expert este Dragoi Alin Albert (CSM Flacara Moreni), urmat la 5 minute de Steau Ionuț Bogdan (Extrem Motors Orăștie). Tudur Alexandru George (Lion Racing Team Sebiș) se impune la clasa Hobby, iar Roth Constantin (Top Cross TCS Otopeni), la clasa Veterani. Pe locul doi la Veterani sosește Sarandan Cristian (Lion Racing Team Sebiș), iar pe trei Căraba Florin Marius (Master Bike Cluj).

  La clasa Quad PRO ajunge primul Lorincz Csaba (Ditriders Ditrău). Pe doi încheie Maestrul Sportului Bodea Sebastian (Quad Club Timișoara), iar pe trei Burjan Zoltan (Haita Deva). La clasa Quad Hobby se impune Iacob Marco de la Quad Club Timișoara.

  Reușește prima sa victorie la clasa ATV PRO Bistrian Claudiu Cosmin (Lion Racing Team Sebiș). Acesta este urmat de Bercea Savu Alin și Timofte Ioan de la același club. Avem un nou sportiv câștigator și la clasa ATV Hobby: Brazdau Alin, tot de la clubul Lion Racing Team Sebiș.

  Următoarea etapă este programată la Bacău, sâmbătă 24 octombrie 2020.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.