„Dealeri” de lemne, depistați la Păuliș

  de Special Arad | 31 martie 2017, 3:18 PM | Păuliş | Urmăriți

  0

  Polițiștii Postului de poliție Păuliș au depistat doi bărbați care transportau material lemnos fără a deține documente legale.

  Polițiștii au depistat ieri, în trafic, pe DN7, pe raza localității Păuliș, un bărbat de 35 ani, din Cuvin, în timp ce transporta cu un atelaj hipo 1,97 metri cubi material lemnos de diferite specii, și un alt bărbat, de 39 ani, din aceeași localitate, în timp ce transporta cu un atelaj hipo 2,11 metri cubi material lemnos de diferite specii, pe care urmau să-l comercializeze pe raza localității Păuliș.

  Întreaga cantitate de material lemnos a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, cei doi bărbați fiind sancționați contravențional cu amendă de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.