De trei ani, promisiuni deșarte. Locatarii blocurilor dintre Bolintineanu și Moșoiu au trecut în noul an într-o curte de lumea a treia, dar cu impozite mărite

  de Raluca Medeleanu | 8 ianuarie 2018, 10:48 AM | Strada | Topic special

  0

  Cândva, în urmă cu mulți ani, curtea cvartalului de blocuri dintre străzile Traian Moșoiu și Dimitrie Bolintineanu era o curte civilizată, asfaltată, cu lanțuri din fier forjat și gard viu pe marginea trotuarului, flori și tot tacâmul… Ce mai, o curte occidentală!
  Apoi, așa cum s-a întâmplat în n cazuri, s-a băgat gazul – au spart asfaltul, apoi au peticit. Apoi au schimbat țevi de canalizare – au spart asfaltul, apoi iar au peticit. Tot așa și iar așa, hop, hop, măi, măi!

  Rezultatul? În 2015, ajunși la capătul răbdărilor, locatarii au apelat la presă. Atunci motivul a fost că, după ce doreii au asfaltat o gură de canal,  curtea a început să se transforme în „lac” după fiecare ploaie.

  Iată că au trecut deja trei ani și după multe plângeri la Compania de Apă și la Primărie (și, implicit promisiuni că totul se va rezolva… cândva), în loc să se vadă îmbunătățiri, curtea pare să devină din ce în ce mai mult scoasă dintr-o ilustrată de lumea a treia. „Lacul” e tot acolo când plouă și acum curtea e și plină de gunoi. Dar deh, locatarii se pot mândri că locuiesc central și, implicit, plătesc impozit de zona A. Iar de anul acesta… îl plătesc cu 25% mai mult!

  Hai noroc și la mulți ani!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.