De prin arene adunate: Victorie clară pentru fotbaliste, un nou eșec pe semicercul Crișului, „ICIM-ul” ratează turneul final al Cupei României

  de Dan Lazăr | 11 noiembrie 2020, 4:22 PM | Chişineu Criş | Sport | Știri Arad

  0

  Miercuri au avut loc două partide ale unor echipe prim-divizionare din orașul nostru, dar și tragerea la sorți pentru calificarea ca „lucky-team” în Final Four-ul Cupei României la baschet fete.

  Piroș Security Arad vs. Banat Girls Reșița 4-0 (3-0)

  Marcea, Drăgan, Răduc și Ruvila, printr-un autogol au stabilit scorul fonal al duelului din Sînicolaul Mic, precedat de un moment de recularege în memoria fostului antrenor Florin Bugar. Cu două jocuri mai puţin disputate, restanţele cu Alexandria şi Becicherecu Mic, arădencele ocupă locul 7 în Liga I, cu 11 puncte.

  La finele săptămânii, „leoaicele” se deplasează la Baia Mare.

  Crișul Ch. Criș – Activ Prahova Ploiești 15-19 (6-9)

  Arădencele de pe Crișul Alb nu reușesc să spargă gheața în prima ligă de handbal feminin, rămânând fără victorie în sezonul de debut. Crișul a contat în fața unei alte nou-promovate pe: Munteanu, Năstasă – Ivanenko 7 goluri, Cherecheși 3, Tamas 1, Boldor 1, Naumenko 1, Taivan 1, Golusin 1, Gaiu, Snakovszki, Vezentan.

  Liga Florilor se va relua anul viitor.

  Un prim obiectiv ratat

  Eșecul neașteptat suferit în chiar primul meci al turneului de la București, 55-68 cu „U” Cluj, va rămâne în amintirea arădencelor de la FCC Baschet, care astăzi nu au avut noroc la tragerea la sorți pentru calificarea din postura de „lucky-team” în F4 Cupei României la baschet. Agronomia București, ocupată a locului secund la turneul din Satu Mare, a fost echipa extrasă din urnă.

  În aceste condiții, FCC Baschet Arad nu va participa la turneul final al Cupei României din februarie 2021, urmând a lupta pentru trofeu: ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe (echipa deținătoare a Cupei fiind calificată direct), CS Municipal Satu Mare (Locul 1 Grupa A), CS Universitatea Cluj-Napoca (locul 1 Grupa B) și CS Agronomia București.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.