De prin arene adunate: Doar două puncte sub tricolor, medalii online la… haltere și pe covorul „ritmicii”

  de Dan Lazăr | 14 noiembrie 2020, 8:56 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Dora Ardelean, timișoreancă legitimată la FCC Baschet Arad, a evoluat zece minute pentru naţionala de baschet a României, care a fost învinsă vineri, la turneul de la Riga, de reprezentativa Italiei, scor 90-68 (51-31), în cea de-a treia partidă din grupa D preliminară a EuroBasket 2021. Ardelean a aruncat de două ori la coș, reușind un coș de două puncte, și a mai avut o minge pierdută, în rest 0 la toate capitolele.

  Fosta arădeancă Eli Pavel a fost a doua marcatoare (15 puncte și 11 recuperări), sibianca secondând-o pe clujeanca Gabriela Mărginean (17 pct.).

  Duminică, de la ora 16.30, româncele pornesc favorite în fața Danemarcei, într-un meci ce va fi transmis în direct pe DigiSport 3.

  Cosmin Krupla, medalii online

  Halterofilul Cosmin Krupla, legitimat la CSM Arad şi pregătit de Adrian Jigău, a evoluat fără greşeală la Cupa Mondială online rezervată juniorilor II, întrecere organizată de Federaţia de Haltere din Peru, în perioada 11-18 noiembrie. î

  La categoria 55 de kilograme, Krupla a obţinut două medalii de argint, la smuls, 103 kilograme şi total, 227 kilograme şi una de bronz la la aruncat, 124 kilograme, realizând în acelaşi timp şi trei recorduri naţionale, la categoria de vârstă 17 ani!

  Covor plin de medalii la „ritmică”

  Sala Polivalentă din Bucureşti a găzduit ultimele competiţii ale sezonului intern în gimnastica ritmică: Cupa României – întrecere la care s-au calificat cele mai bune şase sportive la fiecare categorie de vârstă – şi Festivalul Naţional rezervat sportivelor mici (mica gimnastă şi categoriile a III-a şi a IV-a), cu gimnastele CSM Arad în prim-plan.

  La Cupa României, Kaitlyn Varga a obţinut medalia de argint la categoria a IV-a, 9 ani (2011), Teodora Brădean Iovănaş s-a ales cu bronzul la categoria a IV-a, 10 ani (2010), Carina Crainic, medaliată cu aur şi Karina Kuncz, medaliată cu argint, au fost cele mai bune la categoria a III-a, 12 ani (2008), în vreme ce la junioare s-a remarcat Alenia Biringer, medaliată cu bronz.

  Festivalul Naţional a consemnat alte locuri fruntaşe: Mara Cercel a fost prima la cea mai mică categorie, mica gimnastă, 2014, Anca Toma a fost a doua la cerc şi panglică, în cadrul categoriei a IV-a (2010-2011), iar Sara Lucaci a încheiat a treia la cerc, categoria a III-a (2008-2009).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.