De pe cal… pe bicicletă. Arad Free Tours vă invită la Turul Centenarului

  de Special Arad | 7 septembrie 2018, 12:48 PM | Știri Arad

  0

  De pe cal…  pe bicicletă! Arad Free Tours revine cu un nou tur pe două roți al orașului. Fiind în anul Centenarului Marii Uniri, arădenii vor descoperi împreună cu ghizii Asociației Arad Free Tours principalele clădiri, străzi și personalități arădene care au avut legătură cu acest important eveniment istoric.

  „Alătură-te nouă pentru a afla povestea legăturii Aradului cu Marea Unire din 1918!”, vă invită reprezentanții asociației.
  Turul se organizează în data de 30 septembrie, între ora 16 și 18:30, pe traseul: platoul din fața Primăriei- Piața Avram Iancu- str. V. Goldiș- str. Episcopiei- str. A. Șaguna- Cimitirul Eternitatea (UTA). Participanții sunt încurajați să vină cu bicicleta.

  Participarea este gratuită!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.