De parcă nu era destul… Răzvan Marin, Alexandru Mitriţă, Deian Sorescu şi Florin Tănase – depistați pozitivi cu Covid!

  de Special Arad | 26 March 2022, 10:58 AM | Sport

  0

  În urma testării PCR, 4 jucători ai echipei naţionale au fost depistaţi pozitivi, împreună cu un membru al staff-ului. În condiţiile în care, la testările PCR premergătoare intrării în cantonament, toate rezultatele au fost negative, informează frf.ro.

  Astfel, Răzvan Marin, Alexandru Mitriţă, Deian Sorescu şi Florin Tănase, alături de Florin Constantinovici, au ieşit din programul tricolorilor şi au intrat în izolare.

  În acelaşi timp, mai mulţi jucători acuză în continuare simptome de viroză respiratorie sau gripă şi nu se pot pregăti normal.

  În acest context, au fost convocaţi de urgenţă Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, şi Darius Olaru (FCSB).

  România a jucat şi a pierdut, scor 0-1, meciul amical cu Grecia şi urmează să dispute, marţi, un nou meci amical, cu Israel.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.