De la stânga la dreapta, iar acum la… Tribunal! Un fost vicepreședinte PSD Arad, trecut la PNL – trimis în judecată pentru evaziune fiscală

  de O. Peniță | 20 martie 2019, 1:13 PM | Politikos | Topic special

  2

  Fostul director general al DACIA Service (Aradul Nou) în anii 90, proprietar al societății AUTOSERVICE INTERNAŢIONAL 2005 SRL (aflată în insolvență), Gheorghe Vidu, a fost trimis în judecată de procurori, fiind acuzat de evaziune fiscală. Pe noi nu ne interesează atât de tare modul în care acest personaj, care s-a „flendurat” pe la mai multe partide prin Arad, își administrează afacerile. Ideea e că domnul Vidu a fost, la un moment dat, „pe sticlă” cum s-ar spune, fiind vicepreședinte al PSD Arad, iar ulterior a trecut cu arme, bagaje și promisiuni la PNL. În concluzie – e vorba despre o persoană publică… care acum e chemată să se apare în privința acuzațiilor de evaziune.

  Judecătorii Tribunalului Arad (în camera de consiliu) au respins în 13 martie 2019 cererile și excepțiile formulate de  Vidu și au dispus începerea judecății pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

  Din informațiile noastre, se pare că suma „în discuție” este de aproximativ 500.000 de lei, magistrații urmând să stabilească dacă Vidu se face vinovat sau nu.

  Soluția pe scurt:

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.