De la Mecca… acasă! Cu tot cu căruciorul de la magazin, pe pista de biciclete

  de Mihai Todoca | 11 ianuarie 2017, 6:08 PM | Strada | Video

  0

  Când e greu, e greu! Cu atâtea cumpărături de cărat acasă, un arădean, terminându-și pelerinajul până la „Țara Cumpărăturilor”, a realizat că greutatea cumpărăturilor este copleșitoare.

  Astfel, s-a gândit că pentru 50 de bani, moneda ce se introduce pentru a elibera căruciorul de sub jugul robiei, ar putea liniștit să îl ducă și pe acesta acasă. Acum, nu mai știm dacă l-a anexat și pe acesta autonomiei proprii, dar cert este că drumul folosit de „eliberator” a fost unul îndrăzneț.

  Pe pista de biciclete, trecând pe treceri de pietoni și semafoare, arădeanul nostru a parcat pentru câteva minute căruciorul pentru o binemeritată pauză de masă, iar apoi și-a continuat drumul. Dacă a mai dus căruciorul înapoi… râmăne de observat la următorul inventar pe mijloace fixe al supermarketului.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.