duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  De Crăciun… Falcă, fii bun! Fă-le strada micălăcenilor de pe Aleea Cenad că nu mai pot ieși din casă!

  de Raluca Medeleanu | 18 decembrie 2017, 10:58 AM | Recomandările editorilor | Strada

  13

  Planul ambițiosului proiect de regenerare urbană a orașului, de zeci de milioane de euro, pare că a ocolit complet o zonă din cartierul Micălaca, zonă care arată, în continuare, ca scoasă din pozele vechi cu tranșee de război.

  Locatarii din blocurile de pe Aleea Cenad au parte de o priveliște mai mult decât dezolantă, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, iar vestea unei următoare scumpiri a impozitelor pe locuință, începând cu 2018, l-a determinat pe un arădean să ne trimită frumusețile acestea de fotografii pe care le puteți admira mai sus.

  „Poate reușiți voi să-i stârniți o «viziune» primarului!”, ne-a scris arădeanul care ne-a trimis pozele.

  Nămol, gropi… ce mai?!, condiții demne de orice oraș cu… pretenții! Cu astfel de imagini, e cam greu să schimbi viziunea măreață a cuiva, căci – nu-i așa? – peisajul pe care-l aveți în fața ochilor efectiv „urlă” a Occident… Așa că e de la sine înțeles că și impozitele pentru o astfel de zonă „high class” trebuie să fie pe măsură.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Va asteptam in Piata Garii, fix in spate la 5 Colturi. Cei de acolo au facut legea deja de mult. Doar mizerie, noroi, si masinile lor care stau pornite non-stop sa nu cumva sa se raceasca pizza, spre disperarea locatarilor care suporta mirosul de gaze arse si noroi peste tot.

   +9 voturi
   +1
   -1
  2. Da aia care se plang de balti de ce dreaq nu-si zugravesc blocul, uite cum e, fiecare si-a facut balconul cum l-a taiat inteligenta. Macar sa dea ei dovada de civilizatie si exemplu ca poate invata si primaria ceva, dar si ei sunt ca si curtea lor, adica vai steaua lor. Asa aratau blocurile alea si cand le-a facut impuscatul, de atunci n-au dat cu var pe ele dar s-au gasit ei sa faca pe moralistii.

   --14 voturi
   +1
   -1
   • Sigur…”primului gospodar al urbei” aia ii lipseste…exemplul de la cetateni. Dar cei sapte ani de acasa, nu de la mamica a refuzat sa si-i insuseasca? Caine batran de jumate de secol…are nevoie sa fie invatat?

    Singura invatatura care ii lipseste este aceea de a nu fi fost reales. Important e insa ca exportam mai multe suruburi decat Clujul…acusi-acusi pe calea apelor…saracii de ei, nu stiu cum sa creeze mai multa valoare adaugata cautand creiere (adica investitie mica – valoare returnata mare), cata vreme noi ne mandrim cu altele…

    Fir-ati logica sa-ti fie, cetatene Adelin!

    +6 voturi
    +1
    -1
   • Vezi că ești în necunoștință de cauză?! Dacă locatarii efectuează lucrări au toate șansele să ia o frumoasă amendă. Nici o fapta bună nu rămâne netaxată. Din ce cauză crezi că Fălcuță a pus bețe în roate proiectului de renovare de la Pediatrie? pentru că pierde o eventuală sursă de „sifonare” a banului public.

    +5 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.