De astăzi, factura de apă și de canalizare se poate achita și online, pe pagina de internet a Companiei de Apă Arad

  de Special Arad | 30 September 2021, 6:10 PM | Administraţie | Știri Arad

  1

  Clienții pot accesa: www.caarad.ro iar în colțul dreapta sus vor găsi un link către pagina de plată – PLATA DIRECTA FACTURA.

  Pentru a achita online factura de apă și de canalizare, trebuie să fie completate corect următoarele câmpuri: codul de abonat, numărul facturii, adresa de e-mail si numărul de telefon. De asemenea, clienții trebuie să știe că selectarea, respectiv plata facturilor se face în ordinea emiterii acestora. În cazul în care facturile nu sunt alese în ordinea emiterii, butonul de plată nu va fi activat. Dupa apăsarea butonului de plată, clienții vor fi redirecționați către pagina procesatorului de plăți, unde le vor fi solicitate datele cardului utilizat pentru efectuarea plății.

  De asemenea, factura de apă și de canalizare se poate plăti și accesând direct pagina de plată, la adresa:  https://pay.caarad.ro/.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.