De acum, plăți și cu cardul la Direcția de Venituri

  de Special Arad | 19 octombrie 2016, 6:30 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Primăria Arad anunță arădenii că din această lună la casieriile Direcției Venituri a Municipiului Arad este disponibil serviciul de plată cu cardul bancar.

  Terminalele POS sunt instalate la sediul Direcției Venituri (str.Mucius Scaevola),  la casieriile de la Primărie (Palatul Cenad), de la Piața Fortuna precum și la punctele de lucru amenajate la Serviciul Public Comunitar de Evidența a Persoanelor (Mall Galeria) și la Registrul Auto Român.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.