De 8 Martie, o „stimabilă” din Mândruloc și-a jefuit concubinul

  de Special Arad | 9 March 2022, 12:10 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Polițiștii Comunei Vladimirescu cercetează o femeie de 42 de ani din comuna Mândruloc care la data de 8 martie i-a furat concubinului mai multe bunuri, respectiv: 3 biciclete, un televizor, masa pe care se afla televizorul, un cuptor cu microunde, un aparat de cafea, o butelie de aragaz cu ceasul de butelie, o boxă portabilă, două telefoane mobile marca Motorola, și suma de 1800 de lei, din imobilul unde locuiau împreună.

  În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.