marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  DDAC l-a adus pe Moș Crăciun pentru copiii de la Cantina Municipală

  de - | 20 decembrie 2016, 6:18 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat DDAC Arad. Așa cum ne-am obișnuit în anii trecuţi, iată că și sfârşitul lui 2016 adună sute de copii din Arad, la manifestările organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, de către Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară din Arad.

  „Ca în fiecare an, micuții de la Centrul Curcubeu şi copiii care beneficiază de programul masă caldă  la şcolile cu care suntem parteneri, se vor bucura de o zi festivă la cantină şi bineînţeles de prezența lui Moș Crăciun, care va împărți cadouri celor ce au fost cuminți. Vreau să le mulțumesc tuturor celor implicați, ONG-urilor, tinerilor de la Seminarul Teologic și în mod special Universității de Vest Vasile Goldiș Arad, ce an de an vin in ajutorul copiilor aflați in risc de abandon școlar si excluziune socială”– a declarat Oana Pârvulescu, director general DDAC Arad.

  A fost o întâlnire emoţionantă, cu poezii şi cântece pentru „Moşul“ atât de îndrăgit şi de aşteptat, cu surprize şi daruri, şi, mai ales, cu cel mai important lucru într-o lume atât de încrâncenată, bucuria din ochii unui copil!

  Moşul mai zăboveşte şi zilele următoare, sacul său încă nu s-a golit. Vine rândul altor 200 de copii de la șase școli din municipiul Arad, beneficiari ai programului „O masă caldă” să-şi primească cadourile, cu sprijinul UVVG și al ONG-urilor arădene.

  dsc_3750 dsc_3790 dsc_3844 dsc_3848 dsc_3884

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.