David Popovici, campion european la înot la proba de 200 m liber!

  de Special Arad | 6 November 2021, 6:33 PM | Sport

  0

  Înotătorul român David Popovici, care la cei 17 ani pe care-i are este unul dintre cei mai promițători sportivi ai planetei, a obţinut, sâmbătă, medalia de aur în proba de 200 m liber la Campionatele Europene de nataţie în bazin scurt, de la Kazan.

  Popovici a încheiat proba cu timpul 1:42.12, nou record naţional, potrivit adevarul.ro.

  Pe locul doi s-a clasat olandezul Luc Kroon (1:42.20), iar pe trei a terminat tot un olandez, Stan Pijnenburg (1:42.51).

  De la ora 19.09, Popovici va concura şi în semifinale la 100 m liber, fază în care este calificat şi Robert Glinţă. Glinţă a obţinut două medalii la Kazan: argint la 100 m spate şi bronz la 50 m spate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.