„Dați-vă demisiile!” – a strigat Tutankamon la secretarul CLM, la arhitectul șef și la directorul executiv din Primăria Arad. Însă, nimic…

  de O. Peniță | 7 septembrie 2018, 11:40 AM | Culise | Topic special

  4

  Că Falcă mai dă pe afară și urlă de mama focului la angajații din Primăria Arad (și nu numai!), nu e ceva ieșit din comun. A mai făcut-o și, cel puțin până anul viitor când cică va fi locul șapte pe lista de europarlamentari PNL și va pleca, o să o mai facă.

  O altă „marcă înregistrată” Falcă, atunci când nu mai are argumente și vrea să-i convingă pe cei din jurul său că într-adevăr deține puterea, este aceea că primarul cere imediat demisiile celor de care e nemulțumit. Însă niciodată nu se „ține” de cererea sa…

  Cam așa s-a întâmplat într-una din zilele trecute, mai precis luni, la o ședință ad-hoc cu factori responsabili din administrația locală, într-o întâlnire de lucru cum s-ar spune.

  Nervos din cale-afară că proiectul cu regenerarea urbană nu merge ceas și, probabil, atenționat telefonic de patronii firmelor care execută lucrările că nu primesc acte la timp ca să aibă „câmp de lucru”, Falcă le-a cerut, pe un ton care s-a auzit până în antecamera de la biroul său, demisiile celor trei colaboratori ai săi permanenți: Lilioara Stepănescu – secretarul CLM, Radu Drăgan – arhitectul șef din Primăria Arad și Elena Portaru – director executiv al Direcției Tehnice din Primăria Arad.

  Am așteptat, de luni până azi, „bombele”, adică demisiile. Nici un fum negru sau alb dinspre Primărie. Semn că Tutankamon s-a dat pe brazdă și pur și simplu s-a calmat. Dacă asta s-a întâmplat luând vreun medicament sau dacă timpul și-a făcut treaba, nu știm. Cert e că demisiile, deocamdată, nu sunt înregistrate nicăieri.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Primul care trebuie sa demisioneze din primaria Arad este chiar Falcone, care intr–o tara normala la cap nu ar fi ajuns sa castige nici al doilea mandat, avand in vedere ca a nu se pricepe decat la demolat cladiri si se comporte ca un cimpanzeu african in relatiile interumane.

   Dar nu mai e mult pana la alegeri si va trebui neaparat sa purificam clasa politica de mafioti PDL-isti, care dupa cat au furat, s-au camuflat rapid in “liberali cinstiti si saraci.” Acesti ilustri anonimi au un singur destin, sa fie stersi din cartile de istorie, deoarece au lasat numai prapad in urma dictaturii lor.

   +16 voturi
   +1
   -1
  2. Lilioara Stepanescu e o scorpie cum nu s-a mai vazut. Din cauza acestei scorpii care isi iubeste numai “fratii” pocaiti. Aceasta fiinta nevertebrata trebuie eliminata rapid. Falca nu are nici o vina in toata povestea asta !
   Sunt 150 de autorizatii care stau in sertarul doamei Lilioara si nu sunt semnate pentru ca nu vrea ea sau pentru ca nu-i suporta pe cei ce vor sa munceasca.

   +6 voturi
   +1
   -1
  3. Pentru domnul Călin Dumitrache,
   150 este media săptămânală a autorizațiilor de construire și a certificatelor de urbanism, dar nu stau în sertar, ci se verifică și se semnează de 5 persoane, pe rând. Eu sunt a patra persoană care semnează. De mulți ani lucrez zilnic până la ore târzii și aproape toate sâmbetele de peste an pentru a reduce cât mai mult perioada de așteptare a acestui tip de acte. Analizez documentațiile cu respectarea ordinii depunerii cererilor, nediscriminatoriu și cu respect pentru fiecare persoană care dorește să construiască legal. Vă scriu în speranța că sunteți un om care a crezut vreun zvon neverificat, și nu cineva pus să defăimeze cu orice preț. Registratura electronică a instituției reflectă traseul acestui tip de documente și poate fi consultată. Cel puțin, în ceea ce mă privește.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.