DAS Arad: Concursul de recrutare pentru ocuparea a 8 posturi contractuale de infirmiere la creșe se amână

  de Special Arad | 27 martie 2020, 10:54 AM | Administraţie

  0

  Comunicat. Direcţia de Asistenţă Socială Arad, cu sediul în Arad, Calea Radnei,  nr. 250, anunță amânarea concursului de recrutare pentru ocuparea a 8 posturi contractuale de infirmiere la creşele din cadrul instituției, cu proba scrisă programată inițial în data de 13.04.2020 ora 10:00. Amânarea concursului se realizează în conformitate cu prevederile art. 38-39 din HG nr.286/2011.

  Termenul de depunere al dosarelor anunțat inițial se menține, respectiv 01.04.2020, iar probele concursului se vor desfășura după un calendar ce va fi comunicat ulterior, conform prevederile legale.

  Candidaţii ale căror dosare au fost înregistrate, vor fi anunțați despre modificările intervenit.

  Relaţii suplimentare se obţin la sediul instituţiei (Calea Radnei, nr. 250) – Compartimentul Resurse umane, telefon  0257/220212, pe site-ul instituției www.dasarad.ro sau pe adresa de e-mail [email protected]

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.