vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Daruri și colinde de Crăciun pentru vârstnicii din Centrele de Zi

  de - | 23 decembrie 2016, 12:24 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat DDAC Arad. Vestea cea bună a naşterii Mântuitorului în ieslea din Betleem, adusă de glasuri voioase de colindători, bradul de Crăciun şi tradiţionalele urări de Anul nou, i-au cuprins în aceste zile, de sărbători, dar mai mult, au umplut existenţa de bucurie şi candoare vârstnicilor, beneficiari ai Centrelor de Zi  din cadrul Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad, creindu-se o atmosferă minunată.

  „Singurătatea este cea mai grea de Sărbători. Mult prea mulți bătrâni din Arad întâmpină Crăciunul și Noul An singuri, într-o cameră rece și întunecoasă, fără brad sau colindători, așezați la o masă sărăcăcioasă cu un singur scaun. Acum în preajma Sfintelor Sărbători diferiți colindători le-au trecut pragul cu cântece tradiționale și colinde. Lor, vârsnicilor singuri, am încercat în aceste zile să le aducem spiritul sărbătorilor, aici, în centrele de zi din municipiul nostru unde se simt cu adevărat ca într-o familie, iar împreună cu noi bătrânețea să le fie mai ușoară. Vreau să le urez tuturor Crăciun Fericit și un An Nou plin de bucurii!”, a declarat Oana Pârvulescu, director general DDAC Arad

  Beneficiarii centrului de zi Grădişte au fost colindaţi de preșcolarii Grădiniţei cu program normal nr. 10 şi de elevi ai Liceului Naţional de Informatică.

  dsc_4155imag1600dsc_4142

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.