joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dar ce ai știut să faci, Posto? „Da-mi-ai amenzi toată ziua!”… (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 24 aprilie 2017, 1:38 PM | Monden | Recomandările editorilor

  1

  George Postolache este încă unul dintre polițiștii Aradului care ne arată cât de înzestrați, cu talent, sunt unii dintre angajații IPJ Arad. După Claudia Iuga, purtătoarea de cuvânt a Poliției din Arad, cea care în 2013 a ajuns în primii opt la „Vocea României”, de data aceasta „Posto” ne-a arătat că are talent la show-ul „Românii au talent”.

  „Posto” a cântat o piesă rap pe scena de la show-ul transmis de ProTV, o piesă care seamănă mult cu cele ale celebrului Eminem. În timpul prestației acestuia, Andi Moisescu zâmbea admirativ, Andra dansa foarte atinsă de ritmul melodiei, Florin Călinescu privea în gol, iar Mihaela Rădulescu își unduia formele și-l sorbea din ochi pe arădean.

  Declarația de la final este elocventă și sună ca o amenințare pentru prietena lui George Postolache, Laura :). Mihaela a lăsat să se înțeleagă că vrea să-i facă o vizită acasă…

  „Unde locuieşti, pe ce stradă din Arad, că vreau şi eu să vin, să te cunosc. Ai şi faţă drăguţă, domnule poliţist, dacă ajung acolo… Vreau să vin cu maşina. La cum arăţi, tot ce pot să spun este… Da-mi-ai amenzi toată ziua!” (Mihaela Rădulescu)

  George Postolache a trecut în runda următoare cu patru de „Da”.

  „Țin să mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră referitor la ceea ce am făcut eu pe scena de la Românii Au Talent, pentru multitudinea de share-uri, de like-uri, comment-uri, cereri de prietenie, mesaje și telefoane ! Apreciez enorm!”, a postat George Postolache ieri pe contul său de Facebook.

  Ieri, contul său de Facebook s-a umplut cu urări de la mulți ani cu ocazia Sfântului Gheorghe.

  VEZI CU CLICK AICI VIDEO CU PRESTAȚIA LUI POSTO LA „ROMÂNII AU TALENT”

  POSTO 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Fara nicio tenta de critica la adresa lui George, prestatia sa chiar mi-a placut, insa nu pot sa nu remarc cat de penibila este Raduleasca pentru ca aceasta „diva vulcanizata” nu poate fi originala nici in replicile pe care le da participantilor cum s-a intamplat in cazul de fata unde o copiaza pe Sharon Osbourne la America’s Got Talent 2008 unde Sharon il lauda pe Joseph Hall care a intepretat un rol de „Elvis Presley”, vedeti in clipul de mai jos de la minutul 3:33:

   https://youtu.be/65G2fxEXpS4

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.