Dănuț Radu urma să joace fotbal în Liga 3, dar a fost înghițit de apa Lacului Ghioroc…

  de Lucian Dănilă | 20 June 2021, 7:52 PM | Sport

  0

  A fost unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale la clubul de fotbal Viitorul Arad. Pregătit de antrenorul Flavius Moisă, Dănuț Radu a jucat la seniori doar la nivel de ligă județeană, el evoluând pentru formația de seniori a clubului la care și-a făcut junioratul, Viitorul Arad, club patronat de Giovani Catanzaritti.

  Pandemia a închis practic activitatea fotbalistică mai bine de un an, iar în ligile inferioare s-a mai jucat prea puțin în anii 2020 și 2021. Pentru Dănuț, însă, veștile bune au venit în această vară. El urma să facă pasul la Liga a 3-a, fiind așteptat să înceapă pregătirile alături de Gloria Lunca Teuz Cermei, acolo unde urma să fie antrenat tot de Flavius Moisă, cel care l-a antrenat încă de copil. Dănuț se încadra la regula U19, obligatorie la Liga 3, și oficialii clubului din Cermei își puneau toată încrederea în el.

  Vineri seara, însă, firul vieții lui Dănuț s-a rupt. Acolo s-a încheiat și visul său din copilărie, cel de a deveni un fotbalist important. A fost înghițit de apa Lacului Ghioroc la doar 19 ani, lăsaându-și îndurerată familia, iar cei care l-au cunoscut au rămas înmărmuriți la aflarea groaznicei vești.

  Drum lin, Dănuț Radu!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.