marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fostul internațional Dănuț Lupu, condamnat la 7 luni și zece zile de închisoare cu executare

  de Special Arad | 2 iunie 2023, 6:24 PM | Sport

  0

  (foto: CAPTURĂ VIDEO DIGI SPORT)

  Dănuț Lupu (56 de ani), fost fotbalist al echipelor Dinamo și Rapid, a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, pentru conducere fără permis. El a contestat decizia, următorul termen fiind 7 iunie.

  Fostul fotbalist a fost prins conducând fără carnet pe drumurile publice din România, deși permisul de conducere i-a fost anulat încă din 30 aprilie 2001, când a fost surprins la volan după ce consumase băuturi alcoolice, scrie Gândul.

  Lupu chiar ar fi încercat să își redobândească carnetul de conducere, dar a picat de mai multe ori proba teoretică, astfel că s-a apucat să conducă fără permis, fiind depistat de mai multe rânduri de agenții de Poliție.

  Pe 23 iulie 2020, fostul internațional a fost condamnat de Curtea de Apel Galați la 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru conducere fără permis. Doar 7 zile mai târziu, pe 30 iulie, Dănuț Lupu a primit o nouă condamnare, de data aceasta din partea Judecătoriei Cornetu, tot pentru conducere fără permis, după ce a fost surprins la volanul unui automobil Volvo.

  Pe 18 iunie 2022, Dănuț Lupu a fost din nou prins conducând fără carnet, dosar care nu a fost înaintat încă instanței. În urma acestor fapte, la începutul lunii februarie 2023, magistrații Judecătoriei Cornetu l-au condamnat pe fostul jucător al „Generației de Aur” la șase luni de închisoare cu executare, iar atunci au decis să revoce amânarea unei condamnarea mai veche, de 6 luni de detenție, pronunțată de către Curtea de Apel Galați.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.