miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dansatorul arădean Alexandru Vereb s-a stins din viață la doar 31 de ani! „Ca un fulger a venit această veste”

  de Lucian Dănilă | 29 octombrie 2023, 7:53 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Arădeanul Alexandru Vereb s-a stins din viață la doar 31 de ani. A fost dansator profesionist, a făcut parte din trupa arădeană DOMA Art, alături de Dorian și Maura Cosma, iar astăzi și-a dat ultima suflare în orașul în care locuia de câțiva ani, Londra.

  Alexandru se pare că a avut probleme cardiace de care s-a tot îngrijit în ultimii ani.

  „Ca un fulger a venit această veste….

  Fostul nostru dansator, un prieten si un suflet generos ne-a părăsit mult prea devreme.

  Alexandru Vereb vei rămâne mereu in inimile și-n amintirile noastre așa cum îti plăcea să fii: ambițios, zâmbitor și optimist.

  Rămas bun suflet drag!”, scriu cei de la DOMA Art pe pagina de Facebook.

  „În dans nu mi s-a părut nimic greu, niciodată. Dacă îţi place ceea ce faci şi faci cu pasiune, nu e greu şi nu e obositor”, povestea Alexandru, în urmă cu 13 ani, într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

  „Mă pregătesc alături de colegii mei de trupă, ne antrenăm sub îndrumarea coregrafilor noştri, Maura şi Dorian Cosma. Pot spune că, în prezent, cei doi sunt ca un fel de părinţi pentru noi. Sunt mai mult decât simpli antrenori sau coregrafi, sunt oamenii care ne ajută şi ne dau sfaturi de tot felul”, spunea Alexandru în urmă cu 13 ani despre cei care l-au ajutat să facă primii pași în dans.

  Drum lin în lumină, Alexandru!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.