duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Daniel Tudor, reținut de DNA. Ar fi luat mită 300.000 de euro

  de - | 18 februarie 2016, 3:07 PM | Naţional

  0

  George Daniel Tudor, fostul președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, a fost reținut joi la procurorii Direcției Naționale Anticorupție. El ar fi suspectat de luare de mită – aproximativ 300.000 de euro pentru a favoriza banca Carpatica.

  Daniel Tudor a aparut in interceptarile procurorilor si exista suspiciuni ca ar fi fost implicat in diferite masinatiuni la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor pentru protejarea companiei lui Carabulea. Joi, potrivit unor surse din ancheta, Daniel Tudor a fost chemat la DNA pentru o acuzatie de luare de mita, suma pe care ar fi primit-o fiind de 300.000 de euro.

  Dupa ce a condus CSA, Daniel Tudor a devenit vicepresdinte la Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) si unul din adjunctii lui Rusanu. Alaturi de el ar putea ajunge in fata procurorilor anticoruptie si alte personaje implicate in dosarul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

  In 2012, cand a preluat sefia CSA, se spunea despre Tudor ca ar fi bugetarul cu cel mai mare salariu din Romania – peste 20.000 de euro pe luna. El a promis atunci ca va dezvalui suma, apoi a revenit, spunand ca”sunt norme europene care interzic divulgarea salariului si ar trebui sa incalc aceste norme”.

  SURSA: stirileprotv.ro, antena1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.